İSTANBUL / BAKIRKÖY - Hamdullah Suphi Tanrıöver Anaokulu

Anasınıfı C Şubesi Play Makers Kız Futbol Takımı Çalışöaları

Florya Atatürk Köşkü gezimiz.....

Mrt

ANAOKULU C ŞUBESİ  SINIFIMIZ KODLAMA ÇALIŞMASIYLA ALGORİTMANIN TEMELLERİNİ ÖĞRENDİLER.

Şbt

SINIFLARIMIZDA  GÜVENLİ İNTERNET HAKKINDA BİLGİ VERİLEREK.ETKİLİ VE FAYDALI İNTERNET KULLANIMI HAKKINDA ETKİNLİKLER YAPILDI.

Şbt

Anaokulumuz B Şubesi öğrencilerimiz Ataköy Uluslararası Gençlik ve Spor Merkezi 'nde spor etkinliğine

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anaokulu öğrencilerimiz Yazar Ressam Özlem AÇAR ile buluşuyor.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA  ETKİNLİĞİ İLE HAFTANIN KİTABINDAN BİLMEDİKLERİ KELİMELERİ TESPİT ETTİLER.

Ara

Anaokulu B şubesi öğrencileri İstanbul Üniversitesi Gözlemevi gezisinde Astronomi koleksiyonunu gezip,Uzay ve gezegenler ile ilgili merak ettikleri sorularını gözlemevi rehberlerine sordular.Teleskop ile Güneş'i gözlemlediler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projemizin tanıtım panosunu öğrencilerimiz ile birlikte hazırladık.